Ik ben Miranda Jimenez Rouweler Hagreis. Getrouwd, 1 zoon en woonachtig in Goor. Na een aantal jaren bij de Rabobank te hebben gewerkt als managementassistente, heb ik in 2005 de overstap gemaakt naar de zorg.  Sinds november 2020 werk ik als co√∂rdinator IAG netwerk Overijssel en per 1 februari 2023 werk ik als zelfstandige voor IAG- platform Nederland als communicatieadviseur/ondersteuner.  

Ik heb al een keer eerder mogen proeven aan IAG-platform Nederland, ben betrokken geweest bij de website en heb het IAG congres in 2021 samen mogen organiseren met Heleen Hamberg. 

Sinds februari 2023 heb ik de stap gemaakt om mij volledig in te zetten voor IAG. Voorheen was ik ook werkzaam bij Ambiq als communicatiemedewerker. 
 
IAG is een heel mooi product, je gunt ieder kind een veilig en liefdevol thuis. Ik bied ondersteuning en ben verantwoordelijk voor de communicatie voor IAG-platform Nederland. 
Samen met de betrokken stuurgroep leden lever ik heel graag een bijdrage om het platform voor en door participanten levend te houden middels de website, de nieuwsbrief en het organiseren van platformbijeenkomsten en een congres.