De vijf hogescholen, die zijn aangesloten bij IAG-platform Nederland, bieden elk een post-hbo-opleiding IAG.
De post-hbo-opleidingen kunnen gevolgd worden door jeugdhulpverleners, gezinshulpverleners of sociaal werkers, die in de praktijk werkzaam zijn met gezinnen.

Je leest de nieuwsbrief hier. Wil je deze voortaan ook ontvangen? Meld je dan aan op de homepagina

Op donderdag 21 september vindt de nieuwe online IAG-platformbijeenkomst 'Vitaal en in balans' plaats. Ben jij erbij?

Wellicht wil jij eerst eens een dag “proeven” aan de IAG opleiding en de IAG methodiek? Dat kan!NHL Stenden biedt in het voorjaar twee kennismakingsdagen aan. 24 maart in het noorden (Meppel) van Nederland 31 maart  in het zuiden (Tilburg) van ons land.

Je leest 'm hier!

Is jouw organisatie aangesloten bij IAG-platform Nederland (op deze pagina vind je de lijst van aangesloten organisaties)?
Dan kun je hier een inlogcode aanvragen om toegang te krijgen tot de IAG-tools.

In juni jl. vond de platformbijeenkomst Blended Care plaats en daaruit is de wens voortgekomen om te onderzoeken hoe we Blended Care kunnen inbedden in de IAG-methodiek. Sluit jij aan bij de werkgroep?

Op donderdag 3 november vindt de nieuwe online IAG-platformbijeenkomst Veiligheid in Gezinnen plaats. Ben jij erbij?

Heb je de nieuwsbrief van september al gelezen?

De nieuwsbrief van juli 2022 is verzonden!

Naar aanleiding van de platformbijeenkomst op 2 juni jl., is een flyer opgesteld met daarin een weergave van de besproken onderwerpen.

De IAG-nieuwsbrief van april 2022 is verzonden. Wil jij 'm voortaan ook onvangen? Meld je dan aan via de aanmeldknop op de homepagina.

Op donderdag 2 juni vindt de nieuwe Participantenbijeenkomst plaats in Apeldoorn. Ben jij erbij?

Ben je als IAG-er werkzaam bij één van de deelnemende jeugdhulpinstellingen of hogescholen van IAG-platform Nederland? Vraag een inlogcode aan voor de pagina 'Tools'.

Grote belangstelling voor IAG-congres 'Samen Vooruit' op 11 november: ruim 300 IAG-hulpverleners en andere belangstellenden uit heel Nederland hebben online deelgenomen aan het congres.