We hebben plek bij de werkgroep Blended Care. Sluit jij aan bij de werkgroep?

Om Blended Care beter in te bedden, is er een werkgroep opgericht die zich onder meer zal bezighouden met het vraagstuk hoe Blended Care als behandelvorm kan worden opgenomen in de methodische handleiding IAG. 
Onze werkgroep bestaat nu uit 4 personen vanuit de aangesloten organisaties: 's Heerenloo, Trias, Yorneo en Miranda als communicatieadviseur. We zijn nog op zoek naar 1 of 2 personen vanuit onze participerende organisaties. 
Heb jij interesse of ben jij de manager die weet dat je een geschikte medewerker heb die hier veel van weet en ons zou willen helpen met het inbedden van blended care in de zorg, laat het ons weten! 

De verwachte tijdsinvestering bedraagt ca. 6 (online) bijeenkomsten van een uur, verspreid over de periode van een half jaar (1 bijeenkomst per maand).

 

IAG

IAG vindt plaats in de eigen leefomgeving van een gezin met als doel uithuisplaatsing van kinderen te voorkomen en te zorgen dat kinderen zich weer veilig kunnen ontwikkelen.

Kennis & onderzoek

Meerdere studies laten zien dat IAG een effectieve behandelvorm is, die ervoor zorgt dat gedragsproblemen bij kinderen en opvoedvaardigheden bij (pleeg)ouders verbeteren.

Opleidingen

Meerdere hogescholen bieden de post-hbo-opleiding IAG aan.

Uitgelicht

Nascholingsaanbod Hoge Scholen

De vijf hogescholen, die zijn aangesloten bij IAG-platform Nederland, bieden elk een post-hbo-opleiding IAG.
De post-hbo-opleidingen kunnen gevolgd worden door jeugdhulpverleners, gezinshulpverleners of sociaal werkers, die in de praktijk werkzaam zijn met gezinnen.

De nieuwsbrief van juli 2023 is verzonden!

Je leest de nieuwsbrief hier. Wil je deze voortaan ook ontvangen? Meld je dan aan op de homepagina

Platformbijeenkomst 21 september 2023

Op donderdag 21 september vindt de nieuwe online IAG-platformbijeenkomst 'Vitaal en in balans' plaats. Ben jij erbij?